سه شنبه 29 فروردین 1391  10:17 ق.ظ
توسط: ادمین 1


ناهنجاریهای متابولیکی در مرغان گوشتی




دانلود پاورپوینت

منبع: وبلاگ علم و دامپروری


  • آخرین ویرایش:-
چهارشنبه 23 فروردین 1391  09:15 ق.ظ
توسط: ادمین 1

بیماری VHSدر آبزیان و راههای پیشگیری از آن

VHS چیست ؟
سپتی سمی خونریزی دهنده ویروسی یک بیماری حاد ماهیان آب شیرین و دریایی بوده که می تواند بر تعداد گونه ماهیان ورزشی و تفریحی و تجاری تاثیر گذار باشد.
چهار نوع مختلف ژنتیکی از بیماری وجود دارد. ژنوتیپ نوع یک ، دو و سه که معمولا در قاره اروپا و آسیا باعث ایجاد بیماری حاد در ماهیان قزل آلای رنگین کمان می شوند. ژنوتیپ نوع چهارم ( گونه آمریکای شمالی ) که نوع a آن در طول سواحل غربی و شرقی آمریکای شمالی در ماهیان وحشی و نوع b آن اخیرا در ابریزهای دریاچه های بزرگ یافت می شود.
از دسامبر سال 2008 به بعد این بیماری در ماهیان وحشی مرده و یا بیمار در دریاچه اری ، اونتاریو ، هورن ، میشیگان و رودخانه اس.تی.لارنس و بعضی از دریاچه های داخلی ( میشیگان ، نیویورک ، ویسکونسین و اوهایو ) گزارش شده است.
تاکنون این بیماری در مزارع پرورش ماهی در نواحی دریاچه های بزرگ یافت نگردیده است. این بیماری برروی انسان تاثیرگذار نمی باشد.


  • آخرین ویرایش:-
چهارشنبه 16 فروردین 1391  03:17 ق.ظ
توسط: ادمین 1

نخستین شرکت تعاونیه شیلات در استان خراسان جنوبی


این شرکت با داشتن کارشناسان رشته های دامپروری و شیلات، نخستین شرکت خدماتی استان بوده که در زمینه پرورش ماهی و خوراک آنها و نیز طرح های دامپرورری در سال جاری به ثبت رسیده و فعالیت خود را آغاز کرده.
فعالیتهای شرکت شامل پرورش و توزیع ماهی و بچه ماهی، تاُمین خوراک آبزیان و نیز تغذیه و اصلاح نژاد دام و طیور می باشد.
برای اطلاع از نحوه عضوگیری و همکاری با شرکت در قسمت نظرات آمادگی خود رواعلام نمایید.


  • آخرین ویرایش:-
جمعه 11 فروردین 1391  12:30 ب.ظ
توسط: ادمین 1

تولید نگهداری و بهداشت تخم مرغ های جوجه کشی

اولین و مهمترین گام در بهداشت تخم مرغ تولید انها در لانه های تمیز وبهداشتی میباشد که تحقیق این مسئله بستگی به رعایت برنامه مدیرییتی دقیقی دارد0 نکات مدیریتی زیر راهنمای خوبی در خصوص تولید تخم مرغ های تمیز ونگه داری صحیح آنها تا زمان قرار دادن در ماشین های جوجه کشی می باشد.
1- تا آنجا که ممکن است مرغ ها در روی سیم , پلاستیک ویا نرده های چوبی که فضولات دفع شده روی آنها جمع نمیشوند نگهداری کنید هر چند که باید به این نکته توجه کرد که بعضی از سویی های مرغ تخم گذار عادت به گذاشتن تخم در روی این نوع بستر ها راندارند وباید برای آنها لانه های تخم گذاری در یک جای مشخص ویا نقاط مختلفی درداخل سالن تعبیع کرد.
2- جهت کاهش تعداد تخم مرغ های گذاشته شده درروی بستر که به کثیفی شکسته شدن بیشتر آنها می انجامد , تعداد کافی لانه تخم گذاری در نظر بگیرید , در این رابطه یک لانه تخم گذاری برای هر 4 قطعه مرغ کفایت می کند این لانه های تخم گذاری باید قبل از شروع تخم گذاری در محل های مورد نظر درداخل سالن قرار داده شوند.
3- لانه های تخم گذاری باید فضای کافی داشته وبه خوبی تهویه شوند وطوری طوری باشند که ورود وخروج مرغ ها از انها به راحتی صورت گیرد.
4- کف لانه ها باید با استفاده از مواد بستر مناسب نظیر: تراشه نجاری , کاه و... پوشیده شود.
...


  • آخرین ویرایش:-
چهارشنبه 9 فروردین 1391  10:29 ق.ظ
توسط: ادمین 1

  اهمیت گوشت و تخم بلدرچین از نظر پزشکی 

امروزه به اثبات رسیده که گوشت و تخم این هم از لحاظ تغذیه ای و هم از لحاظ درمانی حائز اهمیت می باشد که در مورد آن توضیحات ذیل را ارائه می دهیم:

از جمله عناصری که می توان به عنوان عوامل دخیل در مسائل فیزیولوژیک و بیوشیمی بدن از آنها یاد کرد. گروه اصلی است که گروه اول شامل عناصر کربن، هیدروژن، اکسیژن، نیتروژن و گوگرد است که سازنده اجزای اصلی مولکول های بدن هستند که معمولا از طریق آب، چربی ها، پروتئین ها و کربوهیدراتها وارد بدن می شوند که به دلیل داشتن نسبت قابل توجهی پروتئین و مقداری چربی در لاشه بلدرچین از حضور آنها در بدن با خوردن گوشت این پرنده مغذی اطمینان حاصل نمود.

دسته دوم عناصر معدنی هستند که دارای اهمیت فوق العاده ای هستند زیرا در صورتی که در طول روز نتوانیم بیش از 100 میلی گرم از آنها را وارد بدن نمائیم مسلما با یکسری اختلالات عصبی که مخصوصا در صورت کمبود سدیم، پتاسیم، کلسیم در بدن ایجاد می شود مواجه می شویم چراکه در اثر کمبود عناصر یادشده در عملکرد بخش حساس اعصاب یعنی پمپ های سدیمی اختلال عمل ایجاد می شود و در موارد شدید با فلج تمام یا قسمتی از بدن به صورت موقت مواجه هستیم.



  • آخرین ویرایش:-
دوشنبه 7 فروردین 1391  10:26 ق.ظ
توسط: ادمین 1

نکات مهم در جوجه کشی غاز و اردک:

*حد اکثر زمان جمع آوری تخم ها برای قرار گرفتن در انکوباتور  اردک 7 روز و غاز 4 روز می باشد.

1-دو روز قبل دستگاه جوجه کشی را روشن کرده و دما را بر روی 3/37 درجه سانتیگراد برای اردک و5/37 درجه  سانتیگراد برای غاز تنظیم کنید.

رطوبت را بر روی 50%-55% تنظیم کنید.

2-حداقل تا روز 27 روزی 3بار چرخش تخم ها فراموش نشود.

3-برای تخم اردک تا 14 روزگی دما 3/37 درجه  سانتیگراد و از روز 15 تا 25 روزگی 2/37 درجه سانتیگراد تنظیم شود و از 26 روزگی تا هچ شدن جوجه ها 37درجه سانتیگراد تنظیم شود . دمای غاز تا هچ شدن جوجه ها همان 5/37 درجه  سانتیگراد باقی می ماند.

4-رطوبت به 75% از روز 27 افزایش می یابد.

5- تخم غاز و اردک از روز 4 تا 27 روزی 15 دقیقه تخم ها از دستگاه خارج و با اسپری اب ولرم خنک شود و تخم خشک(به صورت طبیعی) شود سپس در دستگاه قرار گیرد.


  • آخرین ویرایش:-
آخرین پست ها
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات