سه شنبه 27 دی 1390  11:43 ق.ظ
توسط: ادمین 1

بهداشت شیر در جایگاه شیردوشی

گاوها برای شیر دوشی بایستی به محل دیگری غیرازا اصطبل نگهداری دام برده شوند

این امر علاوه بررعایت بهداشت شیر دوشی اولین برنامه تحریك گاو برای ترشح هورمون اكسی توسین ( Oxytocine) است كه سبب آزاد شدن شیر و شل شدن پستان وعضلات حلقوی اسفنكتر و دوشیدن كامل شیر در شیر دوشی میشود
رعایت بهداشت در سالن شیردوشی مهمترین مرحله تولید شیر بهداشتی با بار میكروبی كم میباشد از این لحاظ بایستی دقت داشت كه شیر تولیدی از دام سالم همیشه فاقد آلودگی است ودر صورتیكه مجرای پستان دام را قبلا”‌خوب ضدعفونی كرده باشیم در اینجا آلودگی شیربستگی به رعایت بهداشت و دستورالعمل های بهداشتی دارد. دیوارها و كف شیر دوشی بایستی قابل شستشو و ضد عفونی باشد معمولا”‌سیمانی یا كاشی كاری میشود سالن شیردوشی بایستی دارای نور وتهویه كافی و درب و پنجره های توری دار دارای سیستم آب سرد وگرم كافی برای شستشو باشد.


  • آخرین ویرایش:-


جهت بررسی خصوصیات مختلف جایگاههای سنتی، بهسازی شده و صنعتی بر عملکرد گوسفند در سیستم پرورش روستائی تعداد 3578 راس گوسفنددر غالب 13 گله مورد ارزیابی قرار گرفت. در جایگاه سنتی، بهسازی شده و صنعتی به ترتیب808 ،1679 و1091 راس در3 ، 6 و4 گله تحت بررسی قرار گرفت.
جهت بررسی خصوصیات مختلف جایگاههای سنتی، بهسازی شده و صنعتی بر عملکرد گوسفند در سیستم پرورش روستائی تعداد 3578 راس گوسفنددر غالب 13 گله مورد ارزیابی قرار گرفت. در جایگاه سنتی، بهسازی شده و صنعتی به ترتیب808 ،1679 و1091 راس در3 ، 6 و4 گله تحت بررسی قرار گرفت. اطلاعات در زمینه‌های خصوصیات ساختمانی جایگاه گوسفند مانند مساحت جایگاه بسته ، مساحت بهاربند، مشخصات آخور، مساحت آبشخور، مساحت انبار، رعایت مسائل بهداشتی، جمعیت گله‌ها و خوراک گوسفندان بود.کلیه داده ها با استفاده از نرم‌افزارexcel دسته‌بندی و با نرم‌افزار SAS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد میانگین کل مساحت جایگاه بسته به ازای هر رأس گوسفند05/2 مترمربع بود به طوری که کمترین مساحت به ازای هر رأس گوسفند مربوط به جایگاه سنتی و بیشترین میاحت مربوط به جایگاه‌ صنعتی بود(05/0 < P).
...


  • آخرین ویرایش:-

صدور مجوز مشاغل خانگی برای تكثیر و پرورش ماهیان زینتی

ماهی زینتی

امكان توسعه صنعت تكثیر و پرورش ماهیان زینتی در استان مركزی با صدور مجوز مشاغل خانگی فراهم شد.

به گزارش خبرنگار كشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بیش از دو هزار گونه از ماهیان زینتی در دنیا وجود دارد كه بخش عمده‌ای از آن مختص ‌آب شیرین بوده و تنها 10 درصد آن به آب شور اختصاص دارد.

در كشور ما نیز 600 گونه از ماهیان شناخته شده و تعداد بسیاری از گیاهان آبزی زینتی بخشی از این استعدادهای خدادادی هستند كه در سال‌های اخیر بخشی از آن مورد بهره‌برداری قرار گرفته و میزان تولید ماهیان زینتی را به بیش از 90 میلیون قطعه افزایش داده است كه این امر زمینه اشتغال بیش از سه هزار نفر و تعداد زیادی از فارغ التحصیلان دانشگاهی و زنان سرپرست خانوار را فراهم كرده است.

تكثیر و پرورش ماهیان زینتی یكی از فعالیت‌هایی است كه در منازل مسكونی قابل انجام است؛ بنابراین این فرصت را به دستگاه‌های مربوطه همچون شیلات، سازمان‌های جهاد كشاورزی استان‌ها و ادارات كل كار، رفاه و تعاون ایجاد می‌كند كه نسبت به ایجاد اشتغال در این زمینه اهمیت خاصی قائل شوند.

بر این اساس با ابلاغ قوانین مربوط به مشاغل خانگی از طرف دولت و مشخص شدن عناوین فعالیت‌های این گونه مشاغل، با توجه به اینكه تكثیر و پرورش ماهیان زینتی به عنوان یكی از این مشاغل اعلامی از طرف وزارت جهاد كشاورزی و وزارت كار، رفاه و تعاون منظور شده است، مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد كشاورزی استان‌ها به ویژه استان مركزی به عنوان استان مادر در پرورش ماهیان زینتی، اقداماتی برای شناساندن این فعالیت به عنوان مشاغل خانگی در استان و سطح شهرستان‌ها انجام داده است.


  • آخرین ویرایش:-
یکشنبه 25 دی 1390  11:39 ق.ظ
توسط: ادمین 1

شترهای دوكوهانه در ایران



كمبود مواد غذائی یكی از بزرگترین مسائل و مشكلات جهان امروز محسوب شده كه در حال حاضر بشر از آن رنج می برد. كشور ما همچون بسیاری ازكشورهای جهان سوم علی رغم داشتن امكانات بالقوه منابع طبیعی تجدید شونده هنوز به حد خودكفائی در تولید مواد غذائی در حد استانداردهای بین المللی نرسیده است .

مقدمه :

كمبود مواد غذائی یكی از بزرگترین مسائل و مشكلات جهان امروز محسوب شده كه در حال حاضر بشر از آن رنج می برد. كشور ما همچون بسیاری از كشورهای جهان سوم علی رغم داشتن امكانات بالقوه منابع طبیعی تجدید شونده هنوز به حد خودكفائی در تولید مواد غذائی در حد استانداردهای بین المللی نرسیده است . البته روشن است كه تولید مواد غذائی ( گیاهی و دامی ) خصوصاً در نواحی گرم و خشك ایران امری دشوار است لذا در این شرایط راه فایق آمدن بر این مشكلات و رسیدن به خودكفائی غذائی استفاده بهینه از امكانات خدادادی موجود می باشد . شناخت مراتع طبیعی كشور و انتخاب دام مناسب برای چرا در چنین مراتعی می تواند یك راه مهم استفاده بهینه از امكانات موجود كشور باشد .


  • آخرین ویرایش:-
شنبه 24 دی 1390  11:36 ق.ظ
توسط: ادمین 1

خوراکهای مکمل گوسفند

درغرب استرالیا بیشتر پروش دهندگان گوسفند مكمل های غذایی را زمانی مورد استفاده قرارمیدهند كه خوراكهای مزرعه بیشتر شامل كاه غلات با كیفیت پایین و علوفه ی خشك باشد , در حالیكه این خوراكها نمیتوانند نیازهای غذایی بره ها یا میشهای مرحله آخر آبستنی یا در شیر دهی را تامین كنند .

درغرب استرالیا بیشتر پروش دهندگان گوسفند مكمل های غذایی را زمانی مورد استفاده قرارمیدهند كه خوراك های مزرعه بیشتر شامل كاه غلات با كیفیت پایین و علوفه ی خشك باشد ,  در حالیكه این خوراك ها نمیتوانند نیازهای غذایی بره ها یا میشهای مرحله آخر آبستنی یا در شیر دهی را تامین كنند .

هدف از تغذیه خوراکهای مكمل اطمینان از آن است كه حیوان بتواند تا حد امكان خوراك خشك دریافت كند در حالی كه این خوراك مكمل را با كیفیت برتر جهت نگهداری و رشد دریافت می دارد . خوراكهای مكمل می توانند دیگر مواد مغذی كه موجب افزایش بهره وری استفاده از خوراك میشوند را نیز تامین كند .
تمام این اقدام ها باید با توجه به خوراكهای موجود در منطقه و قیمت آنها باشد .
...


  • آخرین ویرایش:-

پرورش بره ها به صورت مصنوعی با استفاده از جایگزین شیر
 
                                                                                 
  بره

فاکتورهای مهم پرورش گوسفند یکی قیمت بره در بازار و دیگری تعداد بره های از شیر گرفته شده به ازای هر راس گوسفند در سال می باشد.با انجام فعالیت های اصلاحی و سلکسیون ، گوسفندانی با دوقلوزایی ومیزلن بره زایی بالا حاصل شده اند که علاوه بر مزیتی که دارد این افزایش مشکل پرورش بره ها را به وجود آورده است.

کافی نبودن شیر مادر به دلایل مختلف مانند سنگینی زایمان مرگ و میر بره ها را افزایش داده است.هزینه ،زمان، نیروی کاری که صرف کاهش میزان مرگ و میر بره ها که ناشی از گرسنگی بره و فقدان خصوصیات مادری میش است می شود از لحاظ اقتصادی مقادیر زیادی را شامل می شود. برای حل این مشکل پرورش مصنوعی بره ها به عنوان یک راه چاره برگزیده می شود.
پرورش دهندگان گوسفند به دلیل مراقبت های ویژه ، احتمال مرگ ، صرف نیروی کار و گران بودن غذای جایگزین از پرورش مصنوعی بره ها خودداری می کنند. اما امروزه با پیشرفت صنعت تولید خوراک دام،بهبود ویژگیهای کیفی،وجود سیستم های مختلف پرورش مصنوعی و وجود تجهیزات مدرن ، میزان نیروی کار کاهش یافته است.
درپرورش بره ها به صورت مصنوعی ،با از شیرگیری زودهنگام بره و تغذیه مناسب ورعایت اصول بهداشتی نتیجه پرورش مصنوعی بره ها به میزان زیادی بهبود یافته است.
...


  • آخرین ویرایش:-

اهمیت رکوردگیری و نقش آن در مدیریت گاوهای شیری

اندازه گیری دقیق و مرتب صفات مورد نظر به منظور برآورد توان تولیدی گاوهای شیری را رکوردگیری گویند که مهمترین این صفات شیر، چربی، پروتئین، تیپ، تولیدمثل و طول عمر اقتصادی می باشد.
رکوردگیری از ضروریات اصلاح نژاد گاو بوده و با ادامه و پیگیری آن می توان تولیدات گاو را افزایش داد.

اهمیت رکوردگیری و نقش آن در مدیریت گاوهای شیری و اقتصاد گله را میتوان به شرح زیر مورد بررسی قرار داد.
1- کنترل تغذیه دام ها
اطلاعات حاصل از رکوردگیری منظم، تغییرات تولیدی هر گله و گاو را نشان داده و این اطلاعات به مرکز رکوردگیری منعکس می گردد. بدیهی است که متخصصین تغذیه بر اساس آن، گاوها را دسته بندی و برای هر گروه متناسب با تولید و با توجه به مواد خوراکی موجود و همچنین قیمت نهاده ها، جیره مطلوب و اقتصادی را به گاودار توصیه می نمایند.
...


  • آخرین ویرایش:-

دانلود ویدئوی آموزشی انكوباسیون و هچ جوجه



دانلود پارت اول
دانلود پارت دوم

پسورد: animal-science.tk
پسورد پارت دوم: www.gkambiz.blogfa.com


  • آخرین ویرایش:-

تب كریمه كنگو (بیماری مشترك انسان و دام)

تب هموراژیک، کنگو کریمه یک تب خونریزی دهنده ویروسی است که اولین بار به صورت حاد در طی سالهای 1944 - 1945 باعث ابتلای بیش از 200 نفر در منطقه کریمه واقع در اوکراین (اتحاد جماهیرشوروی سابق) شده است. عامل بیماری بعدها در سال 1956 به همراه علایم مشابه در کنگو (زئیر Zair) واقع در قاره آفریقا شناسایی شد. به همین خاطر نام این بیماری ترکیبی از هر دو محل کریمه و کنگو انتخاب شد. نام دیگر بیماری نیز تب خونریزی دهنده آسیای مرکزی Central Asian hemorrhagic fever است.
امروزه در بیشتر کشورها به خصوص کشورهای همسایه ایران، ویروس این بیماری ویا آنتی بادی مربوط به آن جداشده، از جمله در کشور عراق، پاکستان، ترکیه، افغانستان، دوبی، کشورهای عربی، قزاقستان، ازبکستان گزارشاتی در این رابطه وجود دارد.
در ایران برای اولین بار در یک مطالعه روی کنه های جدا شده از دامها در سال 1978 (کنه های Ixodidea و argasidae) در خراسان مشخص شد که این کنه‏ ها آلوده به ویروس عامل CCHF هستند. منشاء آن در آن زمان ورود دامهای آلوده از مناطق مرزی شرق کشور اعلام شد.
در طی چند سال اخیر بیش از 100 مورد انسانی مظنون به بیماری و 45 مورد تایید و 15 مورد فوت در استانهای خوزستان، بوشهر، چهار محال و بختیاری، سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، یزد، کرمان، تهران، اصفهان و فارس گزارش شده اند. خوشبختانه این بیماری در انسان کمتر یا بندرت اتفاق می افتد اگرچه میزان شیوع در حیوانات بیشتر است.


  • آخرین ویرایش:-
یکشنبه 18 دی 1390  09:23 ق.ظ
توسط: ادمین 1

دانلود كلیپ پركنی مرغ و تمیز كردن آن



دانلود فایل

پسورد: animal-science.tk


  • آخرین ویرایش:-

تشخیص و شناسایی تفریقی بیماری های طیور
   

در مقاله زیر، علامت های مشاهده شده در مرغ و کالبد آن را بررسی می کنیم و از نشان های آن، احتمالات علت و یا بیماری های ممکن را تشخیص می دهیم.مقاله زیر یکی از مقاله های کاربردی است که می تواند مورد استفاده هر مرغداری در هر فارم پرورشی قرار گیرد.

تاج وریش
تاج بی رنگ و چروکیده ( آلودگی انگلی – بیماری های مزمن – تغذیه بد )
تاج سفید و پوسته پوسته و پودری ( قارچ تریکوفیتون گالینه )
طاول و زگیل بروی تاج ( آبله )
زخم بروی تاج ( در اثر نوک زدن در جنگ خروس ها – کانی بالیسم )
وجود آماس و ضخیم شدن ریش ( وبا – یکطرفه حاد و دو طرفه مزمن )
ورم ادماتوزی ریش ( آنفلوآنزای فوق حاد و تماس با آهک )
تاج رنگ پریده ( معمولا در مرغ هایی که تازه به تخم آمده اند – خونریزی داخلی – کوکسیدیوز حاد )
تاج سیاه ( سرمازدگی – گرما زدگی –پاستورلوز- آنفلوآنزای فوق حاد )

پاها
پای رنگ پریده ( سوء تغذیه – کمبود ویتامین A – سن بالا )
پای بد شکل ( SCALY LEG در اثر جرب کنمیدوکوپتنس موتانس )
پای سیاه ( آنفلوآنزای فوق حاد )
پای کلفت شده ( استئو پتروزیس )
انحراف پا و خمیدگی ها ( پروزیس – ریکتز – SPALY LEG - FIELD RIKETS - واروس – والگوس )


  • آخرین ویرایش:-

مدیریت جوجه گوشتی در 24 ساعت اول زندگی

سالانه بیش از 30 بیلیون جوجه گوشتی در سراسر جهان تولید می شوند. 15 بیلیون آنها در آمریکا تولید می شوند. به دلیل تمایل صنعت طیور به سمت تولید متراکمتر و افزایش اتوماسیون ، جوجه های تازه هچ شده در 24 ساعت اولیه پس از هچ در معرض تعداد زیادی عوامل استرس زا قرار می گیرند. این اثرات مضر در ساعات اولیه حیاتی پس از هچ می تواند سبب افزایش درصد مرگ و میر زود هنگام شود. همچنین این عوامل استرس زابر عملکرد نهایی موثر می باشند در نتیجه سبب کاهش وزن نهایی ، افزایش ضریب تبدیل و افزایش هزینه به ازای هر کیلوگرم گوشت تولید شده می شوند. بدون توجه به جزئیات ، موفقیت و سودآوری قابل تحقق نمی باشد.

بیوسکوریتی
...


  • آخرین ویرایش:-
پنجشنبه 15 دی 1390  10:07 ق.ظ
توسط: ادمین 1

دانلود كلیپ اسپرم گیری از گاو

اسپرم گیری گاو

دانلود فایل


پسورد: animal-science.mihanblog.com
منبع:www.gkambiz.blogfa.com


  • آخرین ویرایش:-
سه شنبه 13 دی 1390  09:18 ق.ظ
توسط: ادمین 1

دانلود فیلم تلقیح مصنوعی مرغ



دانلود فایل

پسورد: animal-science.mihanblog.com


  • آخرین ویرایش:-
یکشنبه 11 دی 1390  08:25 ق.ظ
توسط: ادمین 1

دانلود فیلم شیردوشی نیمه اتوماتیک

دستگاه شیردوشی

دانلود فایل

پسورد: animal-science.mihanblog.com


  • آخرین ویرایش:-
  • تعداد کل صفحات :2  
  • 1  
  • 2  
آخرین پست ها
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic